Fidget Csomag Anti-Szorongás Eszközök, Pop Fidget-Blokk Szett stresszoldó Játékok a Felnőttek, Gyerekek, Olcsó Szenzoros Fidget Játékok Csomag Márvány Háló Szorongás Pop Cső Kulcstartó Fidgetet Csomag (Fidget Játék-31)
Megújítva

Fidget Csomag Anti-Szorongás Eszközök, Pop Fidget-Blokk Szett stresszoldó Játékok a Felnőttek, Gyerekek, Olcsó Szenzoros

HUF 4857.30

A raktárban.

????【Funkció】 : A tökéletes módja annak, hogy csökkentsük a stresszt, kis játékok is tartott a kezében.Ez egy jó módja annak, hogy tartsa az agy középpontjában a keze foglalt. ????【Design】 : Kitűnő design, a szorongás, a koncentráció, a figyelemhiányos hiperaktív zavar, az autizmus, az autizmus, a rögeszmés-kényszeres betegség, tartózkodás a rossz szokások, stb. segít a stressz feloldásában.Érte, ossza meg barátaival, egy vidám Karácsonyi, vagy a buli. ????【Népszerű használ】 : Vicces szülinapi party ajándékok, az osztályteremben vagy a jutalmak, a karnevál díjat dobozok, Pinata tömések, harisnya tömések, candy táska töltelékkel. ????【Anyag】 : Ők szilikon.Puha, biztonságos.Nem mérgező, erős, kopásálló, könny-ellenálló, tartós, illetve újrahasznosítható.A gyerekek játszanak, ahogy akarnak. ????【Gyönyörű ajándékok, jutalmak】 : nagyon alkalmas a gyermekek születésnapi bulik, iskolai osztályban jutalmak, kincses doboz díjat, karnevál díjat, pinata tömések, Karácsonyi harisnya tömések, Karácsonyi ajándékok, candy/candy táska tömések, Miniatűr újdonság játékok, party ajándékok, Húsvéti tojás töltelék, Húsvéti kosár tölteléket, majd Halloween party ajándékok.Szín : Fidget Játék-31.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok