SUNAPEX 20W 12V Hordozható Napelemes Akkumulátor Töltő & Fenntartó - Napelem -Beépített Intelligens Töltés Vezérlő-Napelemes Töltő Autó Autó, LAKÓKOCSI, stb.
Megújítva

SUNAPEX 20W 12V Hordozható Napelemes Akkumulátor Töltő & Fenntartó - Napelem -Beépített Intelligens Töltés Vezérlő-Napelemes

HUF 6748.65

A raktárban.

[Hatékonyabb] : 22% magas konverziós arány kristályos szilícium anyag + 95% - os, magas áteresztő képessége ETFE anyag, nagyban javítja a töltés hatékonysága, napelemes töltő.A méhsejt szerkezet növeli a villamosenergia-termelés 10% - kal, amely képes elérni a legideálisabb töltés hatás korlátozott térben. [Beépített intelligens vezérlő] : A töltési algoritmus frissítése, a töltés hatásfoka 10% - kal nőtt -20%.Ez automatikusan töltődik, a nap folyamán pedig ki van kapcsolva éjszaka nem fogyaszt energiát.Rendelkezik, több védelmet, mint például a túltöltés védelem, kisülés védelem, rövidzárlat védelem, túlterhelés védelem, fordított polaritás elleni védelem, stb. [Könnyebb monitor] : A napelem csatlakozó doboz három színű LED kijelzők, amely segít vizuálisan ellenőrzi a működési állapotát.Szilárd kék-Fogadó napfény, kimenet normál; Szilárd Piros-Csatlakoztatott akkumulátor, töltés; Szilárd zöld-Akkumulátor teljes; Nem égnek a lámpák-rövidzárlat történt. [Több robusztus, tartós] : annak érdekében, hogy csökkentsék a belső chipping a napelemek csökkenti a konverziós arány.Adtunk egy réteg PCB, hogy a panel erőteljesebb.Használata vízálló, valamint hőálló ETFE helyett PET lehet kiterjeszteni az élettartam 5 alkalommal.A mellékelt drót frissítették, s megvastagodott, hogy tartósabb. [Könnyű, hordozható] : A vastagsága csak 1/3-a a merev panel; a súlya könnyű, a súlya egy mobil telefon, pedig könnyen szállítható.Jön egy 3-db SAE kábel készlet, plug and play, széles körben használják a 12 V-os akkumulátorok, valamint a DC töltő berendezés, mint az autók, Lakóbusz, hajók, atv-k, stb. (Támogatás 12 hónap garancia + élettartam műszaki támogatása).

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok