IVIA KISÁLLAT Macska Nyakörv Szakadár Aranyos csokornyakkendő Bell/Cica Gallér Gyümölcs Mintás Cserélhető Csokornyakkendő a Cica Macska Kis Kutya Háziállat(Állítható a 7.5-11 hüvelyk)
Megújítva

IVIA KISÁLLAT Macska Nyakörv Szakadár Aranyos csokornyakkendő Bell/Cica Gallér Gyümölcs Mintás Cserélhető Csokornyakkendő

HUF 942.30

A raktárban.

★Macska nyakörv, valamint csokornyakkendő bele három gyümölcs mintákat, ami azt jelenti, hogy a macska lesz több jellegzetes pedig szemet gyönyörködtető.Állítható 7.5"- 11", különösen a legtöbb macska, meg egy kis kölyök kutya háziállat. ★Prémium Anyagból Készült, kiváló minőségű pamut, tartós, puha, hogy biztosítja a termékek minőségét pedig kényelmes a használata.A nyomtatás gallér, aranyos macska arcát, a macska lesz aranyosabb több divatos. ★Szakadár Macska Nyakörv - A mozgatható, csokornyakkendő egy nagy design, a biztonságos csat kiadások, amikor nyomás nehezedik, Ez csatlakozik a gallér két gumiszalag, akkor állítsa be a csokornyakkendő, hogy mutassa meg az előtt a macska nyakát.Nagyon biztonságos háziállat, valamint kényelmes, hogy nyissa ki. ★Biztonsági Bell - Minden cica gallér mérkőzés egy safet y bell figyelmeztetni madarak, kis állatok, hogy a macska jön.Segít megelőzni a háziállatok elől pedig tudom, hol vagy.Nagyszerű kültéri macskák, fedett macska. ★3 színek, stílusok macska szakadár nyakörvek egy csomagban, aranyos, divat, Egyszerű csere.IVIA KISÁLLAT Macska Nyakörv, valamint csokornyakkendő Bell, Gyümölcsök Kiegészítők, Nem Csak Aranyos, Divat, Hanem adja meg A Macska, a Biztonság. Remek Választás a Mindennapi Viselet, vagy Ünnep, Ajándék.Méret : 7.5"≤nyak≤11"; 0.4" a width Style : gyümölcs nyomtatott stílus.Anyag : cotton Target Közönség : cicák, kutyusok,kis háziállat.Figyelmeztetés : Mivel a kézi mérés, vannak 0.2" - 0.5" hiba.Öröm az intézkedés a pet gondosan megrendelés előtt.Jellemzők : 1. Gyümölcs Design Designed aranyos hópehely minta.Aranyos macska, nyakörvek, hogy a macska kedves, valamint több jellegzetes.2. Cserélhető Feszített Íj Tie The cserélhető csokornyakkendő egy nagy design, az aranyos macska biztonságos csat kiadások, amikor nyomás nehezedik, Ez csatlakozik a gallér két gumiszalag, akkor állítsa be a csokornyakkendő, hogy mutassa meg az előtt a macska nyakát.nagyon biztonságos háziállat, valamint kényelmes, hogy nyissa ki.3. Biztonsági Bell Collar egy biztonsági bell figyelmeztetni madarak, kis állatok, hogy a macska jön.Másrészt, soha nem vesztette el a cica.A bell lehet venni, vagy ki kell cserélni.Körülbelül IVIA HÁZIÁLLAT : van háziállat márka elkötelezett a magas minőségű termékek szolgálja több gyermekes családok háziállat.Hagyd, hogy az ügyfelek a legjobb vásárlási élmény, hogy a legjobb szolgáltatást az örök törekvés.Ha bármilyen kérdése van a termékekkel vagy szolgáltatásokkal, kérjük, írj egy e-mailt bármikor, mi segítünk önnek megoldani semmit a terméket, illetve a gyors választ 24 órán belül.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok