Pinzheng Torony elosztó Függőleges, US Plug 8 Módja, 5M 5 USB Töltő Állomás Többcélú Konnektorok Túlfeszültség Védelem rövidzárlat elleni Védelem Csatlakozó Torony (Típus : US Plug)
Megújítva

Pinzheng Torony elosztó Függőleges, US Plug 8 Módja, 5M 5 USB Töltő Állomás Többcélú Konnektorok Túlfeszültség Védelem

HUF 2443.50

A raktárban.

1. Igényeinek megfelelően használja, minden sorban a termék rendelkezik egy külön kapcsolóval elérni sorban egységes ellenőrzési; a készülék fel van szerelve egy 10 A túlterhelés elleni védelem kapcsoló, tehát a teljes, aktuális használni, mint egy egész nem haladhatja meg a 10 A elérni elektromos biztonság;. 2. Több töltés USB portok 5 VDC kimenet, amely felelős a mobil eszközök, például mobiltelefonok, táblagépek, valamint egy single-port támogatja a 2.4 aktuális a biztonságos töltés;. 3. A termék fogad el, 750 ° c lángálló anyagból;. 4. A termék részét képezi sorozat felszerelt biztonsági védelem ajtók biztosítják a biztonságos villamosenergia-felhasználás;. 5. A készülék alján van felszerelve, csúszásmentes alsó pad, hogy megakadályozza a termék csúszik, illetve csúszik a használat során.Lista csomagolt items1. Egy függőleges csatlakozó;2. Használati utasítás.1. Felhívjuk a figyelmet, hogy vízhatlan, csak akkor kell használni, száraz helyen (nem a fürdőszoba, stb.);2. Kérjük, használja a biztonságos környezet biztosítása, a biztonságos az elektromos áram felhasználása (a teljes hatalom nem több, mint 2500 W vagy teljes folyó nem több, mint 10 A);3. Kérjük, ne használja a hosszabbító spirál foglalat, ha használt összetekeredett, a tényleges jelenlegi érték, amit el lehet végezni, alacsonyabb lesz, mint a névleges érték;4. Ha több dugók egészül ki, valamint a használt egyszerre, a teljes hatalom a terhelés nem haladhatja meg a megengedett maximális teljesítmény;5. Amikor a készülék belép a védelem állapota miatt kimeneti rövidzárlat vagy túlterhelés, stb. nem lesz képes-hoz használ áramot, vagy töltse fel általában.Eltávolítása után a hibás készülék, nyomja meg a túlterhelés elleni védelem kapcsoló alsó szélén a termék visszatérni a normális.Termék specifications1. Alkalmazható termék : függőleges series2. Műszaki paraméterek : maximális áramerősség 10 A; bemeneti feszültség AC 110 V-250 V; aljzat kimenet AC 110 V-250 V; USB kimenet 5 VDC 2.4 EGY, az USB maximális teljes kimeneti 5 VDC 5 A3. Működési környezet : -10℃~+40℃4. Hálózati kábel műszaki adatok : 3×0.75mm5. Biztonsági védelem : túlterhelés túlmelegedhet protector6. Névleges teljesítmény : 2500 WSeven, warning1. A teljes hatalom a csatlakoztatott elektromos berendezés nem haladhatja meg a névleges teljesítmény esetén a termék.2. Ha több dugók használják egy időben, a teljes hatalom a terhelés nem haladhatja meg a megengedett maximális áramot.3. Ha amatőr, kérlek, ne szerelje szét vagy össze.4. Nem éget, tartsa távol a hőforrás.5. Ha a készülék feszültség alatt, ha a termék biztonsági védelem ajtót, kérjük, ne használja vezetékek, vagy egyéb eszközök segítségével teszteljék a nyitó erő, a védelem az ajtót.Garancia : 18 Hónap aggódj-díj termék garancia minden vásárlás.

Alapjellemzők

3×0.75mm :
5. Safety protection:
overload and overheat protector
6. Rated power:
2500W
Seven, warning :
1. The total power of the connected electrical equipment must not exceed the rated power of the product. :
2. When multiple plugs are used at the same time, the total power of the load shall not exceed the maximum allowable power. :
3. If you are unprofessional, please do not disassemble or assemble it. :
4. Do not burn, keep away from heat sources. :
5. When the product is energized, if the product has a safety protection door, please do not use conductors or other tools to test the opening force of the protection door. :
Warranty:
18 Months worry-fee product guarantee for every purchase :

A legjobb ajánlatok