Imeya Paróka 150% Sűrűség Kék Csipke Font, Paróka Emberi hajból 13x6 HD Átlátszó Csipke Frontális Paróka Előtti Pengetős A Baba Haját, Glueless Remy Haj Paróka, Hosszú, Egyenes Paróka Brazil Haj Színes Paróka (18 Hüvelyk)
Megújítva

Imeya Paróka 150% Sűrűség Kék Csipke Font, Paróka Emberi hajból 13x6 HD Átlátszó Csipke Frontális Paróka Előtti Pengetős

HUF 35098.65

A raktárban.

❤Sapka Méret : Közepes Alapértelmezett Méret, Kis Méret, Nagy Méretű Szüksége, Lépjen Kapcsolatba Velünk, Előre.Fej Kerülete : A Kicsi 21-21.5 Hüvelykes, Közepes 22-22.5 Hüvelykes, Nagy Az 23-23.5 Inch. ❤Csipke Szín : HD Átlátszó Csipke Alapértelmezett, Világos Barna, Sötét Barna Szüksége, lépjen Kapcsolatba Velünk, Előre.Könnyű Viselet : Glueless Csipke Parókát Combs, Állítható Pánt. ❤Haja Színe : Kék Színű Csipkével, Paróka, Egyéb Szín, Testre szabható, akkor Kérjük lépjen Velünk Kapcsolatba Előre, Ha szeretnéd, Hogy Cutomize. ❤A Legjobb Minőségű : Megvesszük A Haját A Fiatal Lány Haját,Minden Eljárás Által Ellenőrzött Dolgozó. 100% Feldolgozatlan Szűz Brazil Emberi Haj, Természetes, Egészséges, Nem Hajtását, Valamint Gubancmentes, Lehet Kiegyenesedett, S Dauerolt, Dyeable. ❤Kedves Emlékeztető : Nálunk Minden Ügyfél egy 33 Napos pénz-visszafizetési Garanciát vállalunk.Ha nem Tetszik A Termék, Egyszerűen Vissza Tartani Az Elem Eredeti Állapotban, Beleértve a Csipke-Vágatlan Haj Mosdatlan.A SZÉPSÉG KEZDŐDIK Imeya!A Paróka A Színe : Kék Színe Alapértelmezett, Egyéb Szín Testre Szabható.Az Anyag : Ez az Emberi Haj HD Csipke Paróka Használata Brazil Szűz Haj, Puha, Healthly.Lehet Újraformázni A Hajat A Paróka Belül 150℃.Elfogadja Superior HD Csipke, Alkalmas Minden bőrszín Sűrűsége : 150% Sűrűség, Ha Ther Más Sűrűségű Akarsz, Kérlek, Mondd el Nekünk, Hogy Testre.Hossza : 18 Cm.A Szerkezet : Fél Kézzel Kötött Csipke Elöl Paróka, 6 Inch Búcsú Tér Előtt.Kap Kerülete 22.5 Cm (Közepes Sapka Méret), Ami Megfelel A Legtöbb Ember Számára. 4 Combs, 2 Állítható Pántok Segítségével Állítsa Be A Parókát Kap Könnyen.Megjelenése : Kék Egyenes Haj Előre, Kopasz Homlokán, Hogy Úgy Néz Ki, Mint A Saját Haj.A Használat 1.Vegye Paróka Ki A Csomagolás, Adj Neki Egy Pár Jó Megrázza, Hogy Kiadja Az Alapértelmezett Stílus. 2.Döntetlen A Hajad, Akár Egy Zsemle. 3.Nyúlik A Paróka Sapka Fel A Fejét, Majd Nyomd Meg A Haját A Sapka, Majd Kösd Fel A Kapitány. 4.Tedd A Paróka A Fején, Majd Húzza Az Állítható Pántok Elhelyezésére A Fejét. 5.Szerelkezz Fel A Hevedereket, Majd Ecsettel A Paróka Újra.A Kérelemmel Kapcsolatban, A Fesztiválok, A Emberi Haj Paróka, Hogy Megünnepeljük Minden Emlékezetes Nap!A Fél Viseli Ezt A Remy Haj Paróka, Hogy A Legfényesebb Csillag A Tömegben!Egy Randin, Rajta A Szűz Haj Paróka, Magabiztosabb Leszel!A Mindennapi Életben, Ez A Kék Csipkével, Paróka Lesz A Legjobb Választás, Hogy A Cég, Hogy Szeles, Vagy Esős.Az Értékesítés Utáni Szolgáltatás, Ha Bármilyen Kérdése Van a Vásárlás Után Az Emberi Haj Paróka, Kérem, Ne Habozzon, Mondja el Nekünk, Mi is Itt Marad Magával.Válasszon Imeya, Sosem Hagy Cserben!.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok