COOCI 24pcs Cserélhető Adathordozón Hosszan Nyomja meg A Köröm Fényes, Kék, Rózsaszín Virág Mandula Hamis Körmök Teljes Borító Arylic Hamis Köröm Tippek a Nők, Lányok Menyasszony
Megújítva

COOCI 24pcs Cserélhető Adathordozón Hosszan Nyomja meg A Köröm Fényes, Kék, Rózsaszín Virág Mandula Hamis Körmök Teljes

HUF 13149.00

A raktárban.

1) Anyag : A rövid hamis körmök 100% vadonatúj, jó Minőségű, környezetbarát védelem, nem mérgező, íztelen, szagtalan, nem fog fájni a kezem. 2) Mennyiség : A köröm tippek van 24pcs/doboz, 12 különböző méretben.1 mini körömreszelő,24pcs zselés ragasztó matricák.kiválaszthatja a legmegfelelőbb hamis köröm magad. 3) Használat : A hamis körmök tartós alkalmazható használja a köröm ragasztó is.De köröm Zselés ragasztó matricák lehetővé ezek a körmök szabad újra használni.A megfelelő alkalmazás, ezek a körmök lehet adni akár 2 hétig viselni. 4) a Tökéletes Ajándék : A nyomja meg a köröm bájos design,tökéletes a mindennapi viselet,különleges alkalmakkor, mint például esküvő,party,társkereső,cosplay, stb.Ez is egy kedves ajándék hölgyek vagy lányok. 5) Guantee : Ha bármilyen kérdése van a rövid hamis körmök, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Ebben az esetben a szállítási sérülés vagy minőségi problémák, CSERE biztosítékot nyújt.COOCI 24pcs Cserélhető Adathordozón Hosszan Nyomja meg A Köröm Fényes, Kék, Rózsaszín Virág Mandula Hamis Körmök Teljes Borító Arylic Hamis Köröm Tippek A Nők, Lányok Bride Matierial : Arylic Color : Kék, pink Specification : 24pcs hamis nails Package tartalmazza : 24 darab hamis körmök,1db körömreszelő,24pcs zselés ragasztó matricák, 1db fa bot eltávolítása a műköröm (NEM Liquld Ragasztó Tartalmazza a szállítási oka.) Megjegyzések : A hamis körmök maradni, ha rendet a saját köröm előtt figyelmesen használja, hogy elkerülje a víz, az első órában visel.

Alapjellemzők

24pcs fake nails :
Package include:
24 pieces fake nails,1pcs nail file,24pcs jelly glue stickers, 1pcs wooden stick for removing false nails (NO Liquld Glue Included for shipping reason.)
Notes:
The fake nails can stay longer if you cleaned your own nails carefully before use, and avoid water within the first hour of wearing.

A legjobb ajánlatok