WEILEITE Bal Vezető Oldali Napellenző Kompatibilis a Jeep Wrangler JK 2007-2018 Helyettesíti 6CJ07DX9AA 1MK33DX9AF(Fekete)
Megújítva

WEILEITE Bal Vezető Oldali Napellenző Kompatibilis a Jeep Wrangler JK 2007-2018 Helyettesíti 6CJ07DX9AA 1MK33DX9AF(Fekete)

HUF 9718.65

A raktárban.

【Közvetlen Csere】 : Ha a napellenző megszegi, vagy megereszkedik, az hatással lesz a vezetés látószög, ami nagyon veszélyes.Javasoljuk, hogy cserélje ki az időt.Ez a napellenző képes megvédeni a szemüveg, a káros elemek a nap, még a perzselő nap, széles látómező, hogy helyreállítsa a jó vezetési élményt.Megfelel vagy meghaladja az oem szabvány, amely már gyárilag tesztelt, lehet cserélni közvetlenül, de könnyen telepíthető. 【Magas minőségű】 : A magas minőségű anyagok, finom szerkezetű, kényelmes kézi érzem, kopásállóság, magas hőmérsékletű ellenálló, nem fakul, hosszú élettartam.A beépített tükör, design, világos, átlátható, amelyek elősegítik a testtartás bármikor hozza a nagyobb kényelem érdekében, hogy a mindennapi életben.Állítható szegély kialakítása lehet, hogy több szabadságot, a vizuális kényelem, erős a fény, nagyon átfogó. 【Illik A】 : 2007-2018 Jeep Wrangler JK. 【OE#】 : 6 CJ07 DX9 AA 1 MK33 DX9 AF. 【Vásároljon bizalommal】 : Ha probléma van a termékkel, lépjen kapcsolatba velünk itt, hogy oldja meg tökéletesen az ön számára, anélkül, hogy aggódnia kellene a minőségi problémák.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok